TCC opent eerste retail innovatiecentrum in Europa

E: mail@rafmaes.be | T: 0032(0)496.782071

TCC opent eerste retail innovatiecentrum in Europa

**schoolopdracht**

Onze huidige maatschappij verandert razendsnel. De retail is zeker geen uitzondering, want klanten worden steeds mondiger en veeleisender. Het is dus geen overbodige luxe om te investeren in nieuwe technologieën en innovatie.
TCC_Solution_Creation_Centre_D_(1)

Om retailers een blik op de toekomst te geven, opende TCC gisteren het eerste Europees innovatiecentrum voor retail in Londen. Het centrum kreeg de naam ‘Solutions Creation Centre’ en geeft retailers de mogelijkheid om op maat gemaakte loyaliteits- en ‘instore’ campagnes te ontwikkelen.

TCC_Solution_Creation_Centre_B

High-end technologie

Het innovatiecentrum staat bol van nieuwe technologie. Het is mogelijk om op een levensechte manier rond te wandelen in uw virtuele winkelomgeving met behulp van augmented reality. Daarnaast is er ook een design- en implementatieruimte om op maat gemaakte programma’s te ontwikkelen.


Loyaliteit belonen

In deze economisch moeilijke tijden is het belangrijker dan ooit voor retailers om hun loyale klanten te belonen. Het centrum kan meetbare bijdragen aan retailers leveren, variërend van toegenomen marktaandeel en hogere omzet per klant tot grotere totale winkelomzet. Wacht niet tot de concurrentie u voor is en maak snel een afspraak op http://www.tccglobal.com/en/.

Eigen mening

De marketingwereld verandert razendsnel en het SCC van TCC is een goede manier om retailers te laten kennis maken met nieuwe toepassingen. Het enige nadeel is de verre locatie (Londen) en de kostprijs om er gebruik van te maken. De installatie kostte namelijk enkele miljoenen euro.

Auteur: Raf Maes 3CC2
Stijl: Promotioneel
Bron: http://www.emerce.nl/nieuws/virtueel-innovatiecentrum-retailers

Leave a Reply